Dit is een experimentele website als test van de onofficiele open tv.be API.
© 2010 door Steffest

Om deze website volledig te kunnen gebruiken heb je een Telenet login nodig (of een tv.be login), ben je Telenet Digitale TV klant en heb je een Telenet digicorder.

De onofficiele open tv.be API laat je toe om ook buiten de tv.be website je digicorder thuis te programmeren en is hoofdzakelijke bedoeld voor gebruik op mobiele toestellen (zoals je Android of iPhone telefoon) en voor de digicorder opname functionaliteit te integreren in andere media platforms.

Heb je problemen met het gebruik van deze website, controleer dan eerst of je je digicorder via tv.be kunt programmeren.

Om toegang te krijgen tot je digicorder via deze website moet je inloggen met je Telenet account (die je ook op tv.be gebruikt)
Deze website slaat geen logins of paswoorden op maar gebruikt ze enkel om door te geven aan de telenet login procedure.
Mocht je toch je wachtwoord niet willen ingeven dan kun je de broncode van de applicatie hier downloaden om er zelf mee aan de slag te gaan.


Deze applicatie is experimenteel en kan nog fouten bevatten.
Deze kans is klein dat er iets inherroepelijk mis gaat, maar als er toch plots rook uit je digicorder komt of al je opnames zijn ineens gewist: Don't look at me.

Voor verdere vragen kun je me contacteren op twitter of via email op mobile-at-stef-punt-be